MENÜ

A TEST A TE TEMPLOMOD!


Bianca vagyok, ápolónő és okleveles masszőr.Egyre több orvos hangsúlyozza , hogy mennyire fontos az emberi egészség szempontjából a test érintése és a masszázs szerepe.Mindennapi munkám során tapasztalom,hogy a legtöbb megbetegedés lelki eredetű. A stressz okozta gyomorfekély , magas vérnyomás és az ezzel járó másodlagos megbetegedések , elkerülhetőek.A felfokozott életvitel miatt elmegyünk egymás mellett,s nem halljuk meg saját belső intő jeleinket sem.Ezért tartottam lényegesnek különböző masszazsvariációk elsajátítását ,amelyeket hasznosítva prevencióként alkalmazhatok. Folyamatosan képzem magam, jelenleg a Reiki illetve a csontkovácsolás művészetét tanulom.

 

 

A test és a lélek egymás nélkül nem működik.
Szerintem, ha a lélek beteg, a test sem lehet ép, mert az által könnyebben betegszik a test.
Megjelenik a szomorúság érzés, kiüresedettség érzés, levertség, érdektelenség a körülöttünk lévő dolgok, események iránt, amik pedig testi tünetekkel társulnak.
Az embernek arra kell törekednie, hogy a lelke és a teste egyensúlyban legyen
Tudom ez nem mindig sikerül, sajnos nekem sem, de törekszem rá.
A mindennapos stressz mindenkit megvisel. Ha felborul az egyensúly a szervezetünkben, akkor meg kel próbálnunk változtatni olyan dolgokkal, amivel örömet szerezhetünk magunknak.Nagyon fontosak az őszinte emberi kapcsolatok kialakítása, nyitottság a szépre és a jóra.

 

 

 

 


Hiszek az emberben.

Hiszek a jóságban, a szépségben, a szeretetben.

Hiszek a harmóniában.

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod"

 

Asztali nézet